policies
[ english ]–––[ romanian ]

Actualele Conditii Generale de Vanzare sunt valabile pentru toate livrarile, serviciile, contraserviciile, platile ca si pentru toate pretentiile reciproce, in legatura cu firma patpong records S.R.L.
Prin cumpararea de articole de pe acest website luati la cunostiinta si acceptati Conditiile noastre Generale de Vanzare.
Totodata nu se iau in considerare eventualele Conditii Generale de Vanzare/cumparare, conditii de plata, conditii de livrare, etc. ale partenerului de contract.
Intelegeri individuale suplimentare intre client si patpong records S.R.L. se vor face numai sub forma scrisa.
Firma patpong records S.R.L. este imputernicita la nevoie in orice moment, sa modifice sau/si sa completeze aceste Conditii Generale de Vanzare, inclusiv eventualele anexe si/sau preturile, facandu-le public intr-un termen adequat. Comenzile care intra inaintea datei acestor modificari, vor fi tratate conform Conditiilor Generale de Vanzare ale firmei valabile la data intrarii comenzii.
Comenzile sunt considerate acceptate abea prin confirmarea de comanda scrisa, dar cel mai tarziu odata cu livrarea.
Firma patpong records S.R.L. isi pastreaza dreptul unor imbunatatiri tehnice, respectiv abateri si modificari minime in format, culoare, material, etc. datorita conditiilor tehnico-productive, ca si alte abateri minime fata de prezentarea si descrierea produsului, intr-o masura acceptabila pentru client.

1. Dreptul de revocare a comenzii dupa Legea Comertului Electronic
1. In cazurile in care livrarea contine inregistrari audio/vizuale si/sau software si acestea nu au fost desigilate de client, sau in cazurile in care marfurile textile nu au fost purtate, spalate, respectiv murdarite, clientul are dreptul de a revoca comanda in termen de 2 saptamani. Perioada de 2 saptamani incepe sa decurga odata cu primirea marfii. Revocarea nu trebuie insotita de motive. Pentru respectarea perioadei de revocare ajunge trimiterea scrisa a revocarii comenzii sau a marfii la adresa noastra: patpong records S.R.L., B-dul Theodor Pallady, Nr. 42 B, Sec. 3, 032266 Bucuresti, Romania.
In cazul revocarii comenzii, suma de bani platita deja eventual firmei patpong records S.R.L. pentru marfa, va fi restituita de aceasta dupa reprimirea marfii, prin virare pe contul clientului, in acest sens clientul va indica firmei numarul sau de cont, sau va fi inapoiata conform intelegerii dintre parti.
Conditia de reprimire a marfii este reintoarcerea acesteia in stare nevatamata. Marfa deteriorata, purtata sau spalata nu se schimba.
2. Sunt excluse de la dreptul de revocare marfurile care au fost comandate in strainatate special la dorinta clientului.
3. Costurile normale de returnare a marfii, ca si de transport initial le suporta clientul. Retururile de la cumparator se fac pe raspunderea acestuia.
4. Rugam ca pachetele returnate sa fie francate corect. La marfa nefrancata se refuza preluarea. Ansambluri si/sau seturi pot fi returnate numai complet.
Dreptul de retrimitere a marfii nu se extinde asupra marfurilor cu pret redus sau cumparate ca urmare a unei actiuni de vanzare promotionala.
5. Mostrele vor fi facturate in principiu intotdeauna si schimbarea sau retrimiterea inapoi a acestora nu este permisa cu exceptia cazului ca clientul a primit acordul expres al firmei patpong records S.R.L

2. Conditii si termene de livrare si transport
1. La livrari in cadrul Romaniei, aceasta se face de regula pe cale postala/curier din depozit, in doua pina la patru zile lucratoare de la primirea comenzii si de la confirmarea platii. La comenzi de titluri din strainatate care nu sunt in depozit si trebuie procurate, termenul de livrare poate ajunge de la caz la caz si la 3–4 saptamani. Livrarea se face in conditia ca noi comandam si livram marfa clientului, cu promptitudine si ca marfa ne este livrata in termen. Firma patpong records S.R.L. nu este raspunzatoare de intarzieri care nu depind de ea, sau in cazuri in care marfa nu mai poate procurata. Orice pretentie de despagubire este exclusa, cu exceptia cazului ca angajatii firmei patpong records S.R.L. au procedat intentionat cu neglijenta. Dupa primirea comenzii clientului, firma patpong records S.R.L. il va informa pe acesta asupra disponibilitatii marfii comandate si asupra tuturor detaliilor legate de derularea comenzii.
2. La livrari in cadrul Uniunii Europene (UE) ca si in restul tarilor, sunt valabile conditiile de livrare UE, respectiv conditiile de livrare pentru strainatate.
3. Pentru conditiile de livrare si preturile in afara Romaniei rugam informati-va la info@patpongrecords.com
4. In cazul in care nelivrarea marfii se datoreste imposibilitatii fabricantului marfii sau a firmelor subfurnizoare de o pune la dispozitie si termenul de livrare este depasit cu minim 2 luni, ambele parti, atat patpong records S.R.L. cat si cumparatorul au dreptul sa rezilieze contractul. Si in acest caz sunt excluse pretentiile de despagubire pentru nelivrarea marfii, respectiv pentru neindeplinirea contractului, chiar si pentru costuri aparute pana la rezilierea acestuia. Exceptie face cazul unei actiuni neglijente, premeditate, din partea unui angajat sau reprezentant legal al firmei patpong records S.R.L.
5. Ofertele promotionale sunt valabile atat timp cat exista marfa disponibila prevazuta in acest scop.
6. Firma patpong records S.R.L. este eliberata de orice responsabilitate odata cu predarea marfii (chiar si la livrari partiale sau transporturi gratuite pentru cumparator) firmei de transport. Costurile de transport, chiar si in cazul in care sunt indicate pausal vor fi suportate de catre client.
7. In cazul in care marfa, dupa doua incercari in care nu a putut fi predata clientului din vina acestuia, se reintoarce la firma, costurile de transport aparute vor fi facturate separat acestuia.
8. Indicatiile referitoare la termenului de livrare, sunt orientative. In cazul in care la comanda marfa nu se afla in depozit, firma patpong records S.R.L. se straduieste sa livreze cat mai curand posibil. In cazul in care nevlivrarea sau livrarea intarziata a unei marfuri se datoreste unui caz de forta majora sau unor situatii pentru care firma patpong records S.R.L. nu este raspunzatoare, se va prelungi corespunzator termenul de livrare. La nerespectarea termenului de livrare din alte motive, clientul are dreptul sa fixeze in scris un termen adequat de carenta si daca nici acest termen nou de livrare nu este respectat, clientul are dreptul sa rezilieze contractul.
9. Firma patpong records livreazx toate productele care apar sub meniul „artists” în toatx lumea. Productele care apar sub meniul „distibution“ se livreazx numai în interiorul României.

3. Pretul
1. Valabile sunt preturile indicate pe Internet in momentul comenzii, pe paginile corespunzatoare ale shopului firmei patpong records S.R.L. Toate datele referitoare la preturi, cantitati, termene de livrare, posibilitati de livrare, etc. din listele de preturi tiparite, formularele de comanda sau din cataloagele firmei patpong records S.R.L. inafara Internetului sunt de regula orientative. Toate preturile sunt indicate in RON si in  EUR la un curs de schimb valutar orientativ de EUR 1 = RON 3,3. Cursul zilnic de schimb exact la data comenzii se afla pe situl nostru sub links.
2. Toate preturile contin impozitele (TVA 19%)  si toate componentele de pret valabile la data comenzii.
3. La aceste preturi se adauga costurile de livrare care sunt indicate in paginile din Internet, respectiv in formularele de comanda, cataloagele si listele de preturi valabile ale firmei patpong records S.R.L.; aceste costuri nu contin TVA 19%.
4. La plata prin cxrxi de credit, transfer bancar anticipat, cash pe contul nostru bancar sau la primirea coletului, costurile de livrare în interiorul României sunt în mxrime de 6 RON.
5. Comenzi peste RON 400 valoare, in interiorul Romaniei, sunt libere de taxe de ambalare si livrare. In cazul unei returnari partiale a marfii, in asa fel ca valoarea marfii pastrate coboara sub RON 400, costurile de ambalare si livrare se pot factura de noi in mod suplimentar.
6. Firma patpong records S.R.L. isi rezerva dreptul sa faca o livrare partiala, in cazul in care o asemenea livrare pare avantajoasa desfasurarii comenzii. Forme de livrare speciale dorite de client, vor fi facturate corespunzator.
7. Toate preturile sunt orientative si se considera loco Bucuresti, depozitul firmei patpong records S.R.L.
8. In cazul unei majorari de preturi aveti dreptul de a renunta la comanda.

4. Conditii de plata
1. Modalitati de plata:

- in numerar la preluare marfii direct de la sediul nostru, in numerar pe contul nostru la banca: BRD - Suc. Policolor, Cont IBAN: RO40 BRDE441SV52930774410, SWIFT: BRDEROBU, prin transfer bancar, prin carduri bancare (master card, visa, amex, etc.) emise de bancile acceptate de firma, prin ramburs postal/ curier
Marfa trebuie platita fara reducere de pret.

Nu se accepta transmiterea de bani sau cecuri prin posta.

Plata prin card se face prin intermediul serviciilor de plata online ale www.websitewizard.com. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre patpong records S.R.L. si nici de catre websitewizard. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de email are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via email. O adresa de email incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, patpong records S.R.L. si websitewizard nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor online la acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant sistemul asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra sa fie transferata sau stocata, in nici un moment, pe serverele noastre sau pe serverele websitewizard, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediul electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin email. In cursul procesului de plata veti fi rugati sa completati urmatoarele tipuri de date:
Numarul cardului: o serie de 16 cifre tiparite pe fata cardului dumneavoastra. Se va completa fara spatii sau alte caractere.
Data de expirare a cardului: selectati luna si anul la care expira cardul. Aceste date le gasiti pe fata cardului dumneavostra si sunt patru cifre dupa modelul 03/07.
Codul CVV2/CVC2al cardului: aceste numere se gasesc pe spatele cardului in zona unde este semnatura dumneavoastra. Sunt ultimele 3 cifre din sirul de numere.

In zona de Informatii cumparator se vor introduce datele care sunt detinute de banca nu adresele dumneavoastra actuale sau adresa de livrare. Numele si prenumele sunt cele care apar tiparite pe cardul dumneavoastra. Adresa este adresa la care banca va trimite extrasele de cont sau alte notificari. Aceasta adresa trebuie sa corespunda adresei declarate bancii emitente a cardului in momentul emiterii acestuia. Introducerea unei adrese gresite poate genera un refuz. Numarul de telefon trebuie sa fie activ deoarece atat magazinul nostru cat si procesatorul de carduri sau bancile pot sa va contacteze pentru a confirma tranzactia. Adresa de email trebuie sa fie reala pentru a putea primi notificarile trimise de oricare dintre aceste parti.
Va rugam verificati cu atentie Informatii comanda si sa acceptati suma care va fi procesata, numele comerciantului si adresa magazinului virtual.

Va rugam sa nu apasati de mai multe ori pe butonul de Aproba/Agree si sa nu inchideti fereastra pana cand nu veti primi raspunsul sau veti reveni pe pagina magazinului virtual de unde ati initiat comanda..

In cazul unui dubiu din partea dvs. in ceeace priveste plata, este necesar sa ne contactati imediat. In acest caz celorlanti participanti in procesul de cumparare precum bancile, procesatorii de carduri sau magazinele virtuale le este interzis sa va ceara numarul PIN al cardului dumneavoastra. Orice abatere de la aceasta conditie este considerata o tentativa de frauda si va fi urmarita prin justitie.

2. Intarzie clientul cu plata, firma patpong records S.R.L. are dreptul sa perceapa dobanzi, incepand cu a 31-a zi dupa data facturarii, in marime de 5% peste dobanda de baza a Bancii Centrale Europene. In afara de asta, firma patpong records S.R.L. are dreptul sa ceara minim Euro 1,80 pentru intocmirea si transmiterea unei somatii, plus eventualele costuri suplimentare.
3. Reduceri nejustificate de pret vor fi facturate de regula, ulterior.

4. www.websitewizard.com (product of Implix sp.zo.o) nu este răspunzător pentru situl www.patpongrecords.com şi pentru webstore http://patpongrecords.websitewizard.com.


5. Transmiterea dreptului de proprietate
1. Pana la plata integrala ramane marfa livrata proprietatea firmei patpong records S.R.L. Clientul trebuie sa pastreze marfa pana la plata cu grija si sa anunte neintarziat eventuelele defecte. In cazul in care clientul intarzie cu plata, firma patpong records S.R.L. are dreptul sa rezilieze contractul si sa ceara returnarea marfii. Costurile aparute cu returnarea marfii, returnare facuta dupa trecerea perioadei de carenta, vor fi suportate de client si trebuie platite de acesta, in afara de cazul ca acesta le-a platit direct.
Disponibilitatea clientului asupra unei marfuri la care nu s-a facut inca transferul de proprietate, ii este permisa acestuia numai in conditii comerciale normale; o marfa care este inca in proprietatea firmei furnizoare nu are voie sa fie data unei a treia parti ca amanet sau garantie.
2. Responsabilitatea asupra marfii, referitor la pierderea accidentala sau deteriorarea  acesteia, trece asupra clientului odata cu predarea marfii din depozit (chiar si la livrari partiale) firmei de transport.

6. Responsabilitati si garantie in caz de defecte
1. Firma patpong records S.R.L. asigura ca produsele livrate in cadrul comenzii se livreaza fara defecte si in calitatea descrisa. Marfa trebuie controlata imediat dupa primire, daca este completa si fara deteriorari. Clientul trebuie sa se asigure ca a primit prin posta sau prin alta firma de transport, o livrare fara deteriorari si la nevoie trebuie sa deschida pachetul imediat, in prezenta reprezentantului transportatorului. Clientul nu va accepta pachete rupte sau deschise intentionat pe drum, altfel se considera ca a acceptat livrarea in starea in care a sosit, ca fiind fara deficiente. Daca in timp de o saptamana nu ajunge nici o reclamatie la firma furnizoare, se considera ca marfa a ajuns in stare corecta si completa. Eventuale reclamatii ulterioare sunt ca atare excluse.
2. Daca clientul face cunoscuta o deficienta a marfii primite in termenul precizat, acesta o poate returna pe costurile firmei patpong records S.R.L. sau de comun acord marfa poate fi preluata de un curier desemnat de firma. In acest scop clientul va ambala marfa cu grija, va scrie adresele necesare pe pachet si il va preda la posta sau curierului.
3. Defectiuni, care chiar si printr-un control atent in cadrul acestei perioade raman nedescoperite, trebuiesc comunicate firmei furnizoare imediat dupa descoperire
4. Rugam francati pachetele returnate corect. Rugam luati in considerare ca la marfa nefrancata refuzam preluarea. Pentru livrari prin curieri si alte metode de livrare neuzuale nu putem prelua costurile suplimentare aparute peste cele postale normale. Ansambluri si/sau seturi pot fi returnate numai complet. Retururile de la cumparator se fac pe raspunderea acestuia.
5. Toate responsabilitatile contractuale ca si pretentiile suplimentare se sting cel mai tarziu la sase luni dupa transferarea responsabilitatilor.
6. Daca un defect ascuns, dar real este comunicat in termen contractual si firma patpong records S.R.L. este raspunzatoare pentru defect, aceasta va executa reparatia necesara gratis, sau la dorinta clientului va livra, imediat dupa primirea marfii defecte, inca odata marfa corespunzatoare. La returnarea incompleta a marfii, firma patpong records S.R.L. va inlocui doar aceea parte a marfii care a fost returnata. Firma patpong records S.R.L. raspunde doar pentru defectiuni de material sau de productie si declina orice raspundere, daca marfa livrata a fost tratata necorespunzator sau a fost supusa unei intrebuintari pentru care nu a fost conceputa.
Imbracamintea textila, daca eticheta nu indica altceva, va fi spalata intoarsa pe dos, la maxim 30 grd. C si nu va fi uscata in uscator.
7. Daca firma patpong records S.R.L. nu izbuteste in repetate randuri sa repare marfa sau s-o inlocuiasca cu marfa calitativ corespunzatoare, clientul are dreptul sa rezilieze contractul, sau sa ceara o reducere corespunzatoare a pretului de cumparare.
8. Alte pretentii, egal din care cauza, sunt excluse. Firma patpong records S.R.L. nu raspunde pentru pagube care nu au aparut nemijlocit la marfa livrata. In special se exclude orice raspundere din cauza de castig neefectuat sau alte pagube materiale indirecte. In masura in care sunt excluse responsabilitatile referitoare la firma patpong records S.R.L., sunt excluse aceste responsabilitati si in cazul partenerilor, a reprezentantilor sai, ca si a diversilor colaboratori.
Aceste reduceri sau excluderi de responsabilitati nu sunt valabile in cazul in care firma patpong records S.R.L. a produs paguba prin tratament intentionat necorespunzatoare, respectiv intentionat a marfii. In acest caz se reduce responsabilitatea firmei patpong records S.R.L. la pagube tipice in astfel de cazuri.
9. Eventualele plati ale marfii facute deja de client, ca si costurile de reexpediere a acesteia, vor fi virate inapoi de firma patpong records S.R.L in cateva zile, pe contul clientului la banca, in acest sens clientul va indica firmei numarul sau de cont, sau vor fi inapoiate conform intelegerii dintre parti.

7. Politica de confidentialitate a datelor personale
1. Datele personale ale clientilor vor fi asigurate si folosite numai pentru derularea contractului. Aceste date vor fi tratate confidential si nu vor fi date altor persoane sau firme.
2. Clientul este informat de catre firma patpong records S.R.L. asupra felului, continutului, locului si scopului  cererii, prelucrarii si utilizarii datelor personale in vederea prelucrarii comenzii sale. El accepta in totalite conditiile preluarii, prelucrarii si utilizarii datelor sale personale, in masura in care sunt necesare derularii comenzii/contractului.
3. Conditiile de protectie a datelor personale sunt valabile numai pentru website-ul patpong records S.R.L. Acest site-uri contin links la diverse alte surse pentru care regulile noastre de siguranta nu sunt valabile.
4. Regulile de confidentialitate a datelor personale se traduc in practica prin faptul ca personalul nostru este obligat sa pastreze secretul asupra acestor date, iar masurile technice de securitate ale firmei sunt corespund actualului stand al technicii.
5. Firma patpong records S.R.L. are dreptul sa actualizeze sau sa modernizeze technica si regulile de securizare a datelor. In acest caz modificarile vor fi facute cunoscute in aceste pagini. Situatia actuala este datata cu 01.09.2007.

8. Forta majora 
1. Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.
2. Partea care invoca forta majora este obligata sa o notifice celeilalte parti, in termen de 3 zile de la producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.
3. Daca in termen de 15 zile de la producere, evenimentul respectiv nu inceteaza, partile au dreptul sa-si notifice incetarea de plin drept a prezentului contract fara ca vreuna dintre ele sa pretinda daune-interese.

9. Litigii, loc de executare, sediul judecatoriei, legi aplicate
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti, locul de judecata pentru toate cazurile fiind Bucuresti. Firma patpong records S.R.L. are dreptul sa depuna plangere si la Judecatoria civila de la sediul clientului.

10. Clauza de valabilitate
In cazul ca unele articole din contract sau din Conditiile Generale de Vanzare isi pierd valabilitatea, de exemplu datorita modificarii legiilor, devin ilegale, nu sunt realizabile sau intrx în conflict cu legea în cazul unor decizii/jurisdicxie, restul articolelor nu sunt modificate sau anulate în valabilitatea, legalitatea xi realizarea lor. Partile sunt obligate sa inlocuiasca clauzele nevalabile cu clauze legal valabile.

Daca nu gasiti raspunsul la intrebarea dvs. pe aceasta pagina, va rugam sa trimiteti un e-mail pe adresa: info@patpongrecords.com